Expositie bij Kringloop Hergebruik

Kom een kijkje nemen bij kringloop Hergebruik in Appingedam, waar leerlingen van de George Martens School mooie eigen gemaakte creaties exposeren.

Maak een galajurk voor je idool
De leerlingen: Fazaleh, Selam, Sjeny, Lulia, Riana en Annemiek werkten tien weken lang aan  hun jurken van enkel wit papier, pakband en naalden. De opdracht was, maak een gala jurk voor je idool. Er werd gezocht naar voorbeeldjurken en er werden er schetsen gemaakt. Toen de jurken klaar waren mochten ze kleine details aanbrengen met kerst attributen.
Nu mag iedereen genieten van deze mooie creaties en staan ze op een prachtige plek bij kringloop Hergebruik.

Doen wat werkt
De George Martens School is een school voor praktijkonderwijs. Leerlingen leren hier vooral door te doen. Daarbij proberen wij het nuttige zoveel mogelijk te verweven met het leuke. De nadruk voor veel activiteiten ligt vooral op het doen. Het is belangrijk dat er activiteiten plaatsvinden buiten de school; dit in het kader van de maatschappelijke vorming.