Koken4.jpg

Jij staat centraal

Wij vinden het belangrijk dat jij het fijn hebt bij ons op school. We zijn een kleine school met kleine klassen waarin we aandacht voor alle leerlingen hebben en in de gaten houden hoe het met onze  leerlingen gaat. Zit je niet zo goed in je vel of voel je je niet zo op je gemak, dan kan je dit altijd aan je mentor kwijt of zijn er docenten in de ondersteuning. Zij gaan dan samen met jou uitzoeken wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat je van dat rot gevoel af komt.

Natuurlijk moet je op school ( ook onze school) vakken volgen en dingen doen die jij misschien niet zo leuk vindt, maar we vinden het ook belangrijk dat je je eigen keuzes maakt en doet wat jij leuk vind. Zo ben je op onze school betrokken bij de stage- en beroepskeuze. Naar jou wordt geluisterd. Er wordt rekening gehouden met jouw keuzes. Het gaat om jouw toekomst en daar werken we naar toe.