computerles2.jpg

Wat maakt ons bijzonder

Wij proberen er mede voor te zorgen, dat de leerling zich prettig op school voelt en dat hij/zij zich sociaal, sportief en cultureel ontwikkelt.
De school is meer dan alleen leren. Wij proberen het nuttige zoveel mogelijk te verweven met het leuke. De nadruk voor veel activiteiten ligt vooral op het doen.
Wij hebben een grote groep leerlingen, die het beste tot zijn/haar recht komt bij het leren van geheel naar delen, waarbij de leerling zelf actief met iets bezig is.
Wij vinden het ook belangrijk dat er activiteiten plaatsvinden buiten de school; dit in het kader van de maatschappelijke vorming. Schoolkampen, schoolreizen, sportdagen, excursies naar bedrijven, zijn voorbeelden van deze activiteiten.
Voor de leerlingen die in klas 1 starten zal een introductiekamp worden gehouden.

Klik op de foto voor filmpje van de Roostervrije dag